Placentia Oy

Rentoudu matkallasi

Tervetuloa rentoutumaan

Olemme yrittäjäpariskunta, joiden omistama Huoneistohotelli CosyHome tarjoaa Jämsän Hallissa kodikkaita vaihtoehtoja hotellille .

Aiemmin yrityksen nimi on ollut Jämsän Seudun Tili ja Isännöinti  Oy. Tuohon aikaan Marianne Kunnas omisti tilitoimiston ja teki samalla isännöintiä. CosyHome on ollut jo noista ajoista lähtine aputoiminimenä vuokraustoiminnassamme ja se kuvaakin mielestämme hyvin ajatusta toiminnastamme.

Tili- ja isännöintihommat jäivät ja CosyHome jäi elämään markkinointinimenä vuokrakohteillemme.  Näimme aikanaan televisiosta dokumentin amerikkalaisesta pikkukaupungista Placentiasta, jossa kerrottiin nimen merkitsevän mukavaa asuinpaikkaa (”pleasant place to live”). Mielestämme se kuvaa hyvin Hallia, joten nimesimme yrityksen sen mukaisesti ja nyt huoneistohotellimme toimii Placentia Oy:n alla.

Tyylikkäät ja hyvin varustellut asunnot ovat puhdasvetisen Eväjärven  rannalla tai sen välittömässä läheisyydessä. Asiakkaidemme käytettävissä on yksityinen tenniskenttä. Eväjärvellä uit, kalastat, soutelet, hiihtelet, luistelet tai retkeilet ja talvella urheilukeskuksessa on tarjolla valaistut ladut ja uimalassa talviuintipaikka.  Hallissa on peruspalvelut.  Jämsän kaupungin, Hiihtokeskuksien Himos ja Juupavaara, Himos Golfin sekä taidekaupunki Mänttä-Vilppulan palvelut ovat puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tarjoamme mielyttävää ja tasokasta asumista Hallin taajaman alueella, mikä sijaitsee 30 kilometrin päässä Jämsän keskustasta.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja hintamme ovat kilpailukykyiset alueen muihin majoituskohteisiin verrattuna.

 

#placentiaoy

Me olemme myös somessa. Tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt mukana meidän viime hetken kuulumisista.

[powr-social-feed id="afa44418_1568810003"]